tjänster

Vi utför följande tjänster

Indicate är en fullservicebyrå som primärt jobbar mot ägarledda företag i storleken små till medelstora. Vi vill vara ditt bollplank i det som du ser som en börda men är underhållning i vår värld. Vi utför bland annat:

Löpande bokföring

Vi arbetar i det Sverige-ledande molnbaserade bokföringsprogrammet Fortnox.  Det ger oss möjlighet att skräddarsy lösningar för det löpande ekonomiarbetet som passar just ert företag. Allt ifrån en full-service-lösning där vi sköter hela ekonomin – från leverantörsfakturamottagning och fakturering till färdigt bokslut, till en interaktiv lösning där du som företagare från ditt håll exempelvis sköter fakturering och betalningar själv, medan vi upprättar den löpande bokföringen och bokslut.

Bokslut / Årsredovisningar

Redovisningsåret avslutas med bokslut som sedan mynnar ut i årsredovisningen. Vi har lång erfarenhet av att upprätta bokslut och årsredovisning på ett proffsigt sätt. Företrädesvis sköts all inlämning av årsdokumenten (årsredovisning och deklarationer) digitalt.

Inkomstdeklarationer

Ditt bolags inkomstdeklaration ska du som kund hos oss inte ens behöva tänka på. Den upprättar vi och lämnar in till Skatteverket utan att du i praktiken ens märker det.

 

Löneadministration

Vi sköter allt från planering av det optimala löneuttaget för just dig, löner till dina anställda, utbetalning och redovisning.

Bolagsbildningar

Vi kan hjälpa dig att starta bolag, vara ditt bollplank i val av bolagsform samt hjälpa till med registreringar hos nödvändiga myndigheter. Läs mer här

Budget

Planering är A och O för att lyckas. Tycker vissa. Är du en av dem kan vi hjälpa dig med budgetarbetet inför framtiden.

Vi utför även:
– Likvidationer
– Ekonomisk rådgivning
– Betalningar
– Budgetarbete
– Fakturering